SOPIMUSTUOTANTO

Hunajan sopimustuotanto on nykyaikainen ja helppo tapa tuottaa hunajaa. Sopimustuottajana sinulta jää kaikki hunajan käsittelyyn, pakkaamiseen, myyntiin ja markkinointiin liittyvä työ pois. Voit tällä tavoin keskittyä itse asiaan eli mehiläisten hoitoon! Sopimustuottajana sinulla on myös aina varma ostaja hunajallesi satokausien vaihteluista huolimatta.

Hankimme tarvitsemamme hunajan pääosin sopimustuottajilta, joita tällä hetkellä on noin 150. Sopimustuotanto on erinomainen järjestelmä niin tuottajan kuin pakkaamon kannalta. Pakkaamo pystyy pitämään toimituslupauksensa kaupalle ja tuottajalla on varma osoite hunajalleen satokausien vaihtelusta huolimatta. Huolehdimme sopimustuottajista maksamalla hunajasta kilpailukykyisen hinnan sinulle. Tilitämme maksut aina yhdessä sovitulla aikataululla, joten kannattaa käydä sopimassa maksuaikataulu hunajan toimituksen yhteydessä.

sopimustuotanto

Hunaja toimitetaan meille tynnyrissä (isommat erät) tai panttiämpäreissä (pienemmät erät). Tynnyreissä käytetään tynnyripussia, joka suojaa hunajaa. Panttiämpäreitä saa hakea paikan päältä ja pyydettäessä toimitamme niitä myös esimerkiksi Matkahuollon kautta toimitettuna. Ämpäristä maksetaan 5 euron panttimaksu, joka palautetaan, kun ämpäri tuodaan meille takaisin. Näin omat astiasi eivät jää meille varastoihin.

Tuemme sopimustuottajia taloudellisesti isoissa kalustehankinnoissa ja -investoinneissa sekä tarhausten laajennuksissa. Käytännössä voimme sopia esimerkiksi isompien kalustehankintojen maksusta jakamalla sitä useammalle vuodelle. Kalustehankinnoissa ja maksuaikatauluissa kannattaa olla meihin yhteydessä heti hankinnan aloitusvaiheessa.

Järjestämme vuosittain Sopimustuottajapäivät, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Sopimustuottajapäivän ajankohta ilmoitetaan kirjeitse kaikille sopimustuottajille ja sopimustuotannosta kiinnostuneille alkukevään aikana.

Oletko kiinnostunut hunajan sopimustuotannosta? Jätä meille yhteystiedot täyttämällä lomake, niin lähetämme sinulle lisätietoa sopimustuottajajärjestelmästä ja neuvomme käytännön asioissa koskien hunajan toimitusta. Voit myös soittaa toimitusjohtaja Aapo Savolle p. 050 330 8592 tai laittaa sähköpostia etunimi.sukunimi (at) hunaja.fi.

Tutustu sopimustuottajaesitteeseen>>

Tutustu sopimustuottajavideoihin>>