Täytetyt lihataskut

600 g porsaan grillipihviä, kasleria tai ulkofileetä

Täyte:
75 g sinihomejuustoa
2 valkosipulin kynttä
3 rkl marinoitua paprikasalaattia
mustapippuria

Grillauskastike:
2 rkl öljyä
2 tl Hunajayhtymän hunajaa
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
1 rkl HP-kastiketta
1 maustemitta suolaa
hammas- tai coctailtikkuja lihapalojen sulkemiseen

Ota liha ajoissa huoneenlämpöön. Jos käytät fileetä tai kasleria, leikkaa liha puolen sentin vahvuisiksi viipaleiksi ja nuiji muovin välissä ohueksi. Valmista täyte sekoittamalla murennetun sinihomejuuston joukkoon hienonnettu valkosipuli ja paprikasalaatti. Mausta kevyesti pippurilla.Levitä täytettä lihapalalle ja nosta toinen pala päälle tai käännä lehtipihvin toinen puolisko täytteen päälle. Ummista reunat hammastikuilla. Sekoita grillauskastikkeen aineet ja voitele lihat molemmin puolin kastikkeella. Grillaa lihapaloja kymmenisen minuuttia molemmilta puolin ja voitele lihaa kypsennyksen välillä grillauskastikkeella. Tarjoa heti.

pdflogo30

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna