Hunajaiset pekonisienet

Ainekset neljälle
4 siivua pekonia
4 isoa herkkusientä
4 tl sinihomejuustoa

Hunajakastike
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
½ rkl balsamico-etikkaa

Ota kaikki ainekset hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Napsauta herkkusienistä kanta pois, jolloin hattuun muodostuu kuppi. Täytä kuppi sinihomejuustolla. Kiedo pekoni tiukkaan herkkusienen ympäri. Sekoita hunajakastike odottelemaan.

Laita herkkusieni ensin kuppipuoli alaspäin pannulle tai grilliin. Paista minuutin verran ja käännä. Jatka kypsytystä niin, että sieni pehmenee hiukan ja juusto sulaa sisälle. Pannulla se vaatii kannen päälle. Kaada nestettä pois kupista kypsytyksen aikana.

Tarjoa hunajaiset pekonisienet hunajakastikkeen kanssa.

pdflogo30