Hunajainen rapuviettelys

Ainekset kymmenelle
1 rkl Hunajayhtymän hunajaa
1 rkl limen mehua
2 rkl majoneesia
100 g ranskankermaa
350 g pieniä pakastekatkarapuja
1-2 tl Sriracha-kastiketta (maun mukaan)
1 tl suolaa
1 tl perunajauhoja
ruohosipulia silputtuna
voileipäkeksejä

Purista limeä kulhoon ja sekoita hunaja siihen. Stabiloi seos sekoittamalla perunajauhoja sekaan (valmis viettelys pysyy paremmin kasassa).

Laita pakastekatkaravut siivilään. Sulata ravut kaatamalla litra kiehuvaa vettä päälle. Ne kypsyvät samalla. Yhdistä hunajaliemi ja ravut. Anna tekeytyä hetken aikaa.

Lisää loput ainekset, sekoita kunnolla ja laita jääkaappiin maustumaan 30-60 minuutiksi.

Hetkeä ennen tarjoilua; aseta lusikalla rapuviettelystä voileipäkeksien päälle ja koristele ruohosipulilla.

pdflogo30