Hunajainen pirtelö

Resepti helpon pirtelön valmistukseen

Hunajainen pirtelö: noin litra valmista pirtelöä

2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
½ litraa vaniljajäätelöä
½ litraa maitoa

Vinkki: pirtelön voi hunajan lisäksi maustaa esimerkiksi banaanilla tai mansikkahillolla.

Ota jäätelö pehmenemään huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

Lämmitä tilkka maitoa ja sekoita hunaja siihen. Leikkaa jäätelö siivuiksi ja laita korkean astiaan.

Kasaa kaikki ainekset mukaan ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi. Jos lisäät banaania, kannattaa lisätä myös hiukan maitoa että pirtelö pysyy juoksevana.

Pirtelön voi tehdä paria tuntia ennen tarjoilua valmiiksi jääkaappiin odottamaan.

Katso tästä muut hunajaiset jälkiruoat

pdflogo30

Shopping Cart
Scroll to Top