HUNAJAYHTYMÄN PAKKAAMAT HUNAJAT

Meille on tärkeää, että myymämme hunaja on laadultaan sellaista, että siitä voi olla ylpeä ja kuluttaja nauttii ostamastaan tuotteesta. Hunajan laatuun vaikuttaa moni seikka, kuten kasvialkuperä, kypsyys sadonkorjuuvaiheessa, käsittely pakkausvaiheessa ja säilytys. Toteutamme hunajan käsittelyssä Maa- ja metsätalousministeriön määrittämää asetusta. Myös omavalvontamme tarkkailee hunajan laatua kaikissa eri vaiheissa.

Kuluttajapakkauksissa pakkaamaamme suomalaista hunajaa löytyy kauppojen hyllyiltä ympäri Suomen. Tunnetuimmat tuotteemme ovat Suomalainen kukkaishunaja ja Suomalainen perinteinen kova hunaja – kumpaakin tuotetta saa sekä 450 kilogramman että pienemmässä 200 gramman purkissa. Pullotuotteista pakkaamme Suomalaista suodatettua hunajaa 350 grammaa ja Mieleinen 340 g suomalainen juokseva hunajavalmiste ORIGINAL ja MUSTIKKA. Lisäksi kauppojen hyllyiltä löytyvä Unkarilainen monikukkahunaja 450 g on meidän pakkaamaamme. Mikäli oman kauppasi valikoimissa ei ole vielä Hunajayhtymän pakkaamia tuotteita, otathan yhteyttä kauppasi kauppiaaseen tai myymäläpäällikköön.

Kuluttajapakkausten lisäksi palvelemme elintarviketeollisuutta toimittamalla suomalaista ja ulkomaista hunajaa eri kokoisissa toimituserissä.

Tallenna

Tallenna