Tervetuloa Hunajayhtymän verkkokauppaan!

Kiitos, että valitsit Hunajayhtymän verkkokaupan! Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima mehiläisten hoitoon ja hunajantuotantoon tarvittavia tarvikkeita. Lisäksi valikoimissamme on paljon erilaisia tuotteita mehiläisvahakynttilöiden valmistukseen, terveydenhoitotuotteita ja alan kirjallisuutta. Verkkokauppa palvelee 24/7. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian. Toimitusaika vaihtelee ruuhkasta riippuen 1-14 vrk. Ennen tilaamista kannattaa tutustua tilausohjeisiin ja toimitusehtoihin.

Helmikuun tarjous!

Helmikuussa kaikki yli 100 €:n verkkokauppatilaukset toimituskuluitta Matkahuollon kautta toimitettuna. Tarjous on voimassa vain verkkokauppatilauksissa 1.-28.2.2018 niin kauan kuin tuotteita riittää. Ei ennakkovarauksia. Mikäli yhdistät tähän muita tarjouksia, tarkistathan, että tuotteiden alennettu loppusumma ylittää 100 €:n.

Tarratilaukset

LähiHunaja- tarratilaukset kannattaa tehdä suoraan etikettipalvelussa. Pyrimme lähettämään etikettipalvelusta tehdyt tarratilaukset verkkokaupasta tehtyjen tarviketilausten yhteydessä, mikäli ne tulevat saman päivän aikana. Voit varmistaa yhteislähetyksen kirjoittamalla tarrapalvelun tilausosiossa “vapaa viesti” -kenttään “toimitus tarviketilauksen yhteydessä”. Mikäli haluat teettää meillä muita kuin LähiHunaja -tarroja, ota yhteys myymälään.

Etkö löytänyt hakemaasi?

Mikäli et löytänyt tarvitsemaasi mehiläishoitoon tai hunajankäsittelyyn liittyvää tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä puhelimitse 0207 769 680/ 0400 769 680 tai sähköpostitse hunaja (at) hunaja.fi. Kauttamme on mahdollista hankkia myös tilaustuotteitana monia sellaisia tuotteita, joita ei meiltä löydy valmiina varastosta. Ota siis reilusti yhteyttä, mikäli et löydä hakemaasi tuotetta!

Kynttilöitä mehiläisvahasta

Valikoimissamme on laajalti erilaisia tuotteita mehiläisvahakynttilöiden valmistukseen. Ne löytyvät kaupan valikoista Kynttilämuotit ja Kynttilätarvikkeet. Lataa tästä itsellesi ohjeet, miten teet kynttilän kierittäen vahalevystä (PDF) ja miten teet valmistat kynttilän muotilla valaen (PDF). Sivuiltamme löytyy artikkeli, jossa neuvotaan kynttilöiden valmistus muottien avulla.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone