MUSTIKKA-MIELEINEN

Mieleinen 340 g – suomalaista hunajaa & kuitua MUSTIKKA

Mustikka-Mieleinen on tuotevalikoimamme uusin tulokas. Se on herkku, joka sisältää suomalaista hunajaa, ravintokuitua ja suomalaista mustikkaa. Mustikka-Mieleinen sopii monipuolisesti esimerkiksi jälkiruokien kastikkeeksi, puuron tai myslin päälle, smoothieihin, rahkoihin tai kylmien ja kuumien juomien maustajaksi.

Tuote sisältää suomalaista hunajaa, 34% vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja suomalaista pakastekuivattua metsämustikkaa. Pakastekuivatun mustikan määrä tuotteessa vastaa yhtä desilitraa tuoreita, metsästä vastapoimittuja mustikoita. Tässä herkussa yhdistyvätkin suomalaisen hunajan lempeä maku, metsämustikan terveyttä edistävät flavonoidit ja vitamiinit sekä vatsaa hellivät kuidut. Tuote on gluteeniton.

Mustikka-Mieleinen myydään 340 g:n puristepulloissa, josta sitä on helppo annostella. Korkissa olevan silikonisuuttimen ansiosta herkkua on helppo annostella juuri haluttu määrä.

Mustikka-Mieleinen säilyy 12 kk huoneenlämmössä. Parasta ennen -päiväys löytyy korkin päältä. Tuotetta on saatavilla hyvin varustettujen ruokakauppojen hunajahyllyistä tammikuusta 2018 alkaen.

 


TARJOILUEHDOTUKSIA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone