Huom! Verkkokauppaamme uudistetaan keskiviikkona 1.6.2016 klo 6-10 välisenä aikana, jolloin verkkokauppa on poissa käytöstä. Huomioittehan tämän tehdessänne tilauksia, kiitos kärsivällisyydestänne!

ALKUPERÄLLÄ ON VÄLIÄ

Hunajayhtymän pakkaama hunaja tulee suoraan kotimaisilta hunajantuottajilta ympäri Suomen. Noin 125 sopimustuottajaamme hoitavat mehiläisiään ja tuottavat hunajaa kotimaamme puhtaan luonnon keskellä. Sopimustuottajillemme on tärkeää mehiläisten hyvinvointi ja niiden asianmukainen hoitaminen. Näin syntyy laadukas, puhdas luonnontuote! Meillä pakkaamossa hunajan laatua tarkkaillaan kaikissa työvaiheissa ja näin varmistetaan tuotteemme laadukkuus.

Tutustu sopimustuottajiimme>>

Mieleinen tuokio TS-testikeittiössä

IMG-hunaja-etusivu-video

Herkullisen makuinen Mieleinen yhdistää suomalaista hunajaa ja kuitua. Keittiömestari Jesse Söderlund valmistaa tuotteesta välipalapatukoita ja baarimestari Sakke Mäkinen sekoittaa kuuman hunajajuoman.

Suomalainen Kukkaishunaja sopii luonnolle

CO2e580

Suomalaisen Kukkaishunajan tuotanto rasittaa luontoamme vähän, sillä sen hiilijalanjälki on pieni. Mehiläinen tekee myös arvokasta pölytystyötä ympäristössämme. Lisää tietoa >>

Hunajatuotteet

honeygroup580

Juoksevaa, notkeaa, kovaa, suodatettua tai kuitupitoista hunajaa. Hunajayhtymän tuotteita löytyy moneen eri makuun. Lisää tietoa >>

Hunajasta

hunajasta580

Hunajan valmistuminen kukkien medestä makeaksi herkuksi. Lisää tietoa >>

Mehiläisestä

mehilaisesta580

Mehiläisen kiehtova maailma. Perustietoa mehiläisyhteiskunnan rakenteesta ja mehiläisestä sekä mehiläishoidosta. Lisää tietoa >>

Hunajayhtymä Oy

ilmakuva

Hunajayhtymän yli 40 vuotta kestänyt menestystarina jatkuu edelleen. Lisää tietoa >>

Hunaja ja sauna

Hemmottele itseäsi käymällä rentouttavassa hunajasaunassa. Levitä pehmeän kiteistä hunajaa ihollesi hierovin liikkein ja anna sen vaikuttaa saunan löylyissä, jolloin hunajan kiteet sulavat ja sokerit alkavat imeä nestettä ja sen mukana kuona-aineita hikoilevasta ihosta. Huuhtele lopuksi hunaja haalealla vedellä pois iholtasi.

two-women-in-sauna580

Hunajassa on ihoa suojaavia ja hoitavia entsyymejä, kasvihappoja sekä lihasten palautumista edistäviä aineita. Saunahunaja kuorii ihon pintasolukkoa ja parantaa verenkiertoa. Kipeät lihakset rentoutuvat kun niitä hierotaan hunajalla saunassa.

Hunaja ja urheilu

Hunaja on puhdas ja lisäaineeton luonnontuote. Monipuolisen sokerikoostumuksensa ansiosta se on mainio välipala urheilijalle suorituksen aikana tai sen jälkeen: hunajan rypälesokeri imeytyy elimistöön nopeasti ja antaa lisäenergiaa välittömästi, kun taas hedelmäsokeri imeytyy hitaasti ja pitää verensokeria yllä pitkään. Yksi suosituimmista tavoista nauttia hunajaa on hunajainen urheilujuoma.